Zeusz Mizse KFT.

Kronológia

 

2000 tavaszán az egyik elektromos szolgáltató alkalmazottjaként dolgoztam. Terület bejárás során egyre több emberrel ismerkedtem meg, és sok „maszek” munkám lett, ezért kiváltottam a vállalkozói igazolványomat. Eleinte csak kisebb munkáim voltak, javítások, szerelések, de kiváló munkám eredményeként egyre keresettebb lettem. Még ugyanazon a nyáron megcsináltam az első családi ház teljes hálózatát, majd még további 5-öt. Késő ősszel egy padlástér beépítését vállaltam el, szárazépítési technológiával, teljes hőszigeteléssel. Ebből a kapcsolatból további munkáim lettek, hasonlóképpen kivitelezhető technikával.

 

2001 induló munkája egy könnyűszerkezetes garázs volt, majd még jó néhány. Ezen a nyáron elvállaltam első könnyű-szerkezetes családi ház építését, és ezen felbuzdulva, na és persze a megelégedett megrendelő híreszteléseként további megrendelések jöttek. Nem titkolom, ezek a kivitelezési munkák jóval a piac diktálta árak alatt voltak, de ezt a szokásomat a mai napig megtartottam.

 

2002-ben annyi megrendelésem volt, hogy már egyedül nem bírtam a kivitelezést, ezért közvetítői díjért egyéb vállalkozóknak adtam oda a munkát. Ezen felbuzdulva a továbbiakban kifejezetten csak alvállalkozóknak adtam ki a munkát. Nagyobb lett a bevételem, több lett a szabadidőm.

 

2003 Kiterjedőfélben lévő vállalkozói kapcsolataimból olyan ismeretségeim lettek, hogy az építőipari tevékenységen kívül egyéb munkákat is el tudtam vállalni. Elkezdtem pl. napenergiával is foglalkozni, az elsők közt voltam, aki kis hazánkban napkollektort épített, majd napenergiával táplált egy-egy külterületen lévő ingatlant.

 

2004 Nem azért mert kiforrta magát az építőipari tevékenység, hanem mert újabb kapcsolatot létesítettem, bevontam a mezőgazdasági tevékenységet is elfoglaltságaim közé. A vetőmag, növényvédőszer kereskedéstől a mélyszántáson át a füvesítésig, a vágásérett erdő kitermelésig minden vállalunk.

 

2005 Alvállalkozóim folyamatosan emberhiányban szenvedtek. Mondván, én úgyis sokfele járok, szerezhetnék nekik embert. Az egyik kiruccanásom alkalmával egy igazi kincsesbányára leltem. Korlátlan, megbízható emberseregre leltem, és most már új cél lebegett a szemem előtt: minden embernek munkát adni. Büszke vagyok rá, hogy a mai napig több száz embernek találtam szakképesítésének, tudásának megfelelő állást. Természetesen a savanyító üzem, a varroda, a mezőgazdasági társulat, a baromfifeldolgozó, és a lakatosipari cég és az erdészeti társaság vezetői is hálásak a gyors, pontos, megbízható munkaerőért. Ebben az évben dolgoztunk legelőszőr autópálya építésen is, habár eredeti szakmámból kifolyólag, mint alkalmazott már dolgoztam útépítésen.

 

2006 Ebben az évben újítottam meg saját, és cégem autójait is. A sok-sok ajánlat, és tárgyalás eredménye az lett, hogy megismerkedtem egy olyan lehetőséggel, amit nem tudok magamban tartani. A rekámlehetőségek menüpontban további infókat talál erről a lehetőségről.

 

2007 még az év első napjaiban a legszorosabb üzleti kapcsolatban álló partneremmel vállalkozási formánkat KFT formátumba ültetjük át. Tovább fejlesztettük lakossági építőipari szolgáltatásainkat, bővítettük hitel-program kínálatunkat.

 

2008 Az enyhe télnek köszönhetően folyamatosan tudtunk dolgozni. Szakember cserékkel frissítettük cégünket, friss tudással, nagyobb lendülettel vágtunk neki az újabb építőipari szezonnak. Nagyobb munkáink kiemeléseként meg tudom említeni a egy balaton parti templom felújítását, tetőszerkezet cseréjét, épületgépészeti felújítását.

 2009 Szerencséd időjárásnak köszönhetően ismét csak a Karácsonyi és Újévi leállások voltak. Gazasági okok miatt január 23-án létrehoztuk a Zeusz Mizse Kft-t. Jelenleg ezen név alatt működünk, régi tevékenységünket megtartva és azt tovább bővítve. Partnerkapcsolatain bővítése és kiterjesztése révén a Mizséptrans Kft (mizseptrans.hu), és a Lucamacera Kft (lucamacera.hu) üzleti partnerei lettünk. Megnyitottuk az ORIGÓ IMMÓ Ingatlanközvetítő irodát, (weboldala fejlesztés alatt), és egy vendéglátóipari egységet. Mivel az Únió is nyitott Románia felé, a Zeusz Mizse Kft és a Krai és Társa Kft létrehozta a Euro Triad SLR-t, ami teherautó alkatrész forgalmazással foglalkozik, és kereskedelmi egységeink kizárólagos importálási jogokat kaptak Románia területén.

 

Egy pár szó magamról…

 

1975-ben születtem. Pedagógiai érettségivel, földmérő és ingatlanrendező diplomával a zsebemben vágtam bele a nagybetűs életbe. 19 évesen hagytam el a szülői házat, azóta több-kevesebb sikerrel saját lábamon állok. Kevés szabadidőmben horgászok, és az ATV-émet nyúzom. Szeretek túrázni vele, és a sarat gyúrni. Mindig elcsodálkozom, hogy milyen erő van ebben a négy kerékben :)2007.12.28-án megszületett a kislányom, Enikő. Jelenleg másfél éves, szalad, beszél, és egészséges. Jó étvágya van, és szerencsére csak egy kis nátha volt az összes betegsége.

 

 

Utolsó frissítés: 2009. 05. 31.